torstai 4. tammikuuta 2007

Lukijat

Olen yllättynyt että lukijoita on ollut jo nyt näin paljon. No, lukekaa tai olkaa lukematta. Tyyli jatkuu samanlaisena. Säännöllistä julkaisutoimintaa tämä Blogi ei harjoita, kirjoittelen kun aikaa ja inspistä on. Säännöllisyyttä vaativille suosittelen Hesarin tilaamista tai poliitikkojen "I love myself"-blogien lukemista.

Jaa niin, lisäsin tuon kommentointimahdollisuuden jos kenelle sellaiseen tarvetta on. Katselen kyllä kommentit läpi ennen kuin ne julkaistaan. Reilua? Elämä ei ole. Jos sinulla on helvetinmoinen kiire ja varastat tarpeeseesi polkupyörän, siitä puuttuu luultavasti satula tai venttiileistä on viety sydämet.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Älä ihmettele, minä ainakin jäin heti koukkuun.Sujuvaa tekstiä ja aihe mistä vähemmän lukee missään tästä näkökulmasta.

Anonyymi kirjoitti...

Vau...Kerrankin jotain muuta tekstiä poliisin arjesta kuin sitä semmoista valistuksellista skeidaa tai ruikutusta resurssipulasta. Vau.
Saako muuten poliisi kuinka paljon kiitosta työstään?? Siis tarkoitan kiitoksia kansan keskuudesta?

Anonyymi kirjoitti...

Ihan sujuvaa proosaa, tosin veikkaan, että kirjoittajan päivätyö on jotain muuta kuin poliisi.

Anonyymi kirjoitti...

Kuule kaveri, saat ilmaisen neuvon, vaikka et sitä kenties haluaisikaan.

Säästä nämä tekstit ja julkaise suoraan kirjana.

Sinulla on nimittäin lahja. Kirjoittamisen lahja. Esimerkiksi tämä...:

'Jos sinulla on helvetinmoinen kiire ja varastat tarpeeseesi polkupyörän, siitä puuttuu luultavasti satula tai venttiileistä on viety sydämet.'

...lause, jota en luultavasti unohda ikinä. Ja luen helvetisti.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tämä on oikea poliisi. Se kirjoitti nimittäin jouluaaton isolla alkukirjaimella.

Anonyymi kirjoitti...

no tää nyt on taas yksi lahjattoman kirjoittajan naurettava yritys koettaa olla niin kirjailijaa niin kirjailijaa että! siis mene nyt poliisisepityksinesi sinne missä pippuri kasvaa...kukaan tämmöstä usko, ei edes lapsi.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi mielenkiintoista tekstiä - oli pakko lukea heti vaikka olisi töitäkin tehtävänä.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Taitavaa tekstiä. Aika dekkarityyppistä, mutta ytimekästä. Koukkuun jäin heti.

Kirjoitusvirheet eivät haittaa. Jos kirjaksi menee niin joku korjaa ne kuitenkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi tuolla jo komentoikin, että julkaise kirja. Olen samoilla linjoilla, tekstisi on kirjan arvoista! Oletko harrastanut kirjoittamista aiemminkin?

Minna Wilhelmiina kirjoitti...

Todella uteliaisuutta herättävää tekstiä, olen iloinen että tällainenkin blogi on saatu Blogilistalle. Sinulla tuntuu olevan asiallinen tyyli kertoa näistä asioista, etkä ole mielestäni sortunut "seiskalehtimäiseen" skandaalikerrontaan, vaikka jutut ovatkin kaikkea muuta kuin lastenlukemistoa.

Minua tietysti askarruttaa niin kuin varmaan muitakin lukijoita, kuinka suuri osuus on sinun omia kokemuksiasi vai onko mukana esim. muilta kuultuja tai sinänsä fiktiivisiä kertomuksia, jotka kuvaavat enemmänkin poliisin arkea yleisesti. Se olisi täysin ymmärrettävää kyllä. Toivottavasti olet ainakin muuttanut henkilöiden nimet? :)

Oli miten oli, tilasin blogisi oitis. Takuuvarmasti tulet saamaan jatkossakin anonyymeiltä vihamielisiä kommentteja (jo aihepiiri herättää sellaista joissakin lukijoissa), mutta älä nyt silti kyllästy tähän kirjoittamiseen. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hannalle tiedoksi! Kirjoittaja on pakko olla poliisi, Sen verran on tuttua tekstiä ja niin sanottua inside juttua mitä ns. tavallinen jannu ei tiedä...